Αρχική Σελίδα

Beijing Globalipl Development Co., Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η Co. ανάπτυξης του Πεκίνου Globalipl, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συμμετέχεται να αναπτυχθεί, την έρευνα, την παραγωγή, την πώληση και τη μεταπώληση. Προς το παρόν παρέχουμε την υπηρεσία cOem για διάφορους μεγάλους εθνικούς προμηθευτές στις συναρμολογήσεις, όπως το PCB και οι έλεγχοι. Η κύρια επιχείρησή μας εστιάζει να αναπτυχθεί και την παραγωγή υψηλού - εξοπλισμοί ποιοτικής ομορφιάς, οι οποίοι δημιουργούν την ηγεσία μας στον τομέα του εξοπλισμού ομορφιάς.

Έχουμε αναπτύξει ανεξάρτητα 13 εξοπλισμούς αμερικανικής σειράς όπως:

1. Μηχανή ομορφιάς Elight (IPL RF)
2. Μηχανή αδυνατίσματος Cryolipolysis
3. 7H μηχανή ανύψωσης και αδυνατίσματος δερμάτων
4. Σύστημα αδυνατίσματος λέιζερ Lipo διόδων
5. Υπερηχητική μηχανή αδυνατίσματος δημιουργίας κοιλότητας
6. Μηχανή αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων
7. IPL Ε ελαφρύς RF εξοπλισμός ομορφιάς
8. IPL Elight RF εξοπλισμός ομορφιάς λέιζερ:
9. IPL μηχανή αναζωογόνησης δερμάτων
10. Μηχανή λέιζερ του CO2
11. ND-YAG μηχανή λέιζερ
12. Εξοπλισμός RF
13. Εξοπλισμός ομορφιάς PDT (φως των οδηγήσεων)
Με την υψηλή τεχνολογία, τη σταθερή ποιότητα και το τέλειο αποτέλεσμα επεξεργασίας, οι εξοπλισμοί μας έχουν κερδίσει την καλή φήμη από τους πολυάριθμους πελάτες. Επιπλέον, η επιχείρησή μας έχει επιτύχει τη μεγάλη ανταγωνιστικότητα στην παγκόσμια αγορά, ταυτόχρονα, προωθεί την τεχνολογία της ομορφιάς σε μια ανάπτυξη υψηλής ταχύτητας. Η επιχείρησή μας επιμένει στους ανθρώπους προσανατολισμένους, την μπροστινός-τρέχοντας πρώτη αρχή επιστημών & τεχνολογίας και πελατών, που παίρνει την επιβίωση κοντά υψηλή - ποιότητα και ανάπτυξη μέσω των επιστημών &tech. Παρέχουμε την τέλεια υπηρεσία μεταπώλησης για να καταστήσουμε τον πελάτη ικανοποιώ, και την υψηλή αναλογία προϊόντα απόδοση-τιμών για να κάνουμε τον πελάτη να πάρει περισσότερο κέρδος.

Η υπηρεσία cOem είναι η ειδικότητά μας. Μπορούμε να παραγάγουμε το λογισμικό και το υλικό αναλόγως στις απαιτήσεις σας. Διευκολύνετε σας να γίνεις επαγγελματικός κατασκευαστής!

Ειλικρινά επιθυμία έχουμε μια πιθανότητα να συνεργαστούμε ο ένας με τον άλλον στο κοντινό μέλλον!

Προβολή περισσότερα για μας