Αρχική Σελίδα

Beijing Globalipl Development Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Κίνα Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η Co. ανάπτυξης του Πεκίνου Globalipl, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συμμετέχεται να αναπτυχθεί, την έρευνα, την παραγωγή, την πώληση και τη μεταπώληση. Προς το παρόν παρέχουμε την υπηρεσία cOem για διάφορους μεγάλους εθνικούς προμηθευτές στις συναρμολογήσεις, όπως το PCB και οι έλεγχοι. Η κύρια επιχείρησή μας εστιάζει να αναπτυχθεί και την παραγωγή υψηλού - εξοπλισμοί ποιοτικής ομορφιάς, οι οποίοι δημιουργούν την ηγεσία μας στον τομέα του εξοπλισμού ομορφιάς.

Έχουμε αναπτύξει ανεξάρτητα 13 εξοπλισμούς αμερικανικής σειράς όπως:

1. Μηχανή ομορφιάς Elight (IPL RF)
2. Μηχανή αδυνατίσματος Cryolipolysis
3. 7H μηχανή ανύψωσης και αδυνατίσματος δερμάτων
4. Σύστημα αδυνατίσματος λέιζερ Lipo διόδων
5. Υπερηχητική μηχανή αδυνατίσματος δημιουργίας κοιλότητας
6. Μηχανή αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων
7. IPL Ε ελαφρύς RF εξοπλισμός ομορφιάς
8. IPL Elight RF εξοπλισμός ομορφιάς λέιζερ:
9. IPL μηχανή αναζωογόνησης δερμάτων
10. Μηχανή λέιζερ του CO2
11. ND-YAG μηχανή λέιζερ
12. Εξοπλισμός RF
13. Εξοπλισμός ομορφιάς PDT (φως των οδηγήσεων)
Με την υψηλή τεχνολογία, τη σταθερή ποιότητα και το τέλειο αποτέλεσμα επεξεργασίας, οι εξοπλισμοί μας έχουν κερδίσει την καλή φήμη από τους πολυάριθμους πελάτες. Επιπλέον, η επιχείρησή μας έχει επιτύχει τη μεγάλη ανταγωνιστικότητα στην παγκόσμια αγορά, ταυτόχρονα, προωθεί την τεχνολογία της ομορφιάς σε μια ανάπτυξη υψηλής ταχύτητας. Η επιχείρησή μας επιμένει στους ανθρώπους προσανατολισμένους, την μπροστινός-τρέχοντας πρώτη αρχή επιστημών & τεχνολογίας και πελατών, που παίρνει την επιβίωση κοντά υψηλή - ποιότητα και ανάπτυξη μέσω των επιστημών &tech. Παρέχουμε την τέλεια υπηρεσία μεταπώλησης για να καταστήσουμε τον πελάτη ικανοποιώ, και την υψηλή αναλογία προϊόντα απόδοση-τιμών για να κάνουμε τον πελάτη να πάρει περισσότερο κέρδος.

Η υπηρεσία cOem είναι η ειδικότητά μας. Μπορούμε να παραγάγουμε το λογισμικό και το υλικό αναλόγως στις απαιτήσεις σας. Διευκολύνετε σας να γίνεις επαγγελματικός κατασκευαστής!

Ειλικρινά επιθυμία έχουμε μια πιθανότητα να συνεργαστούμε ο ένας με τον άλλον στο κοντινό μέλλον!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η επιχείρησή μας εισήγαγε τη βιομηχανία μηχανών ομορφιάς το 2011. Συνεργαζόμαστε με πολλά γνωστά όργανα ομορφιάς και νοσοκομεία ομορφιάς στην Κίνα, και αναπτύσσουμε σχεδόν 1.000 πελάτες. Και ανοίξαμε τη διεθνή αγορά μας το 2005. Μέχρι τώρα, έχουμε αναπτύξει περισσότερους από 2.000 πελάτες σε σχεδόν 120 χώρες, και συσσωρεύουμε έναν μεγάλο αριθμό κλινικής εμπειρίας. Η υπηρεσία cOem είναι επίσης η ειδικότητά μας. Έχουμε αναπτύξει ανεξάρτητα πολλούς εξοπλισμούς σειράς. Μέχρι τώρα, υπάρχουν 9 γιατροί, σχεδόν 100 διαβαθμισμένα και ungraduate σπουδαστές στην επιχείρησή μας. Σαν ηγέτη στη βιομηχανία ομορφιάς, προωθούμε πολλούς τύπους εξοπλισμών που αναπτύσσονται με το διεθνές επίπεδο.

Δεδομένου ότι το σύστημα ISO13485 πραγματοποιείται από το 2003, παίρνουμε την καλύτερες διαχείριση και την ανάπτυξη, και σώζουμε πολλούς ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους. Εν τω μεταξύ μείωσε το άκαμπτο κόστος, και προωθεί επίσης την ποιότητα περαιτέρω και έκανε την τιμή ανταγωνιστικότερα.

Το 1995, παρέχουμε την υπηρεσία cOem Sofeware στο Πεκίνο και συνεργαζόμαστε με το διάσημο εμπορικό σήμα όπως Lenovo, το οποίο μας βοηθά πολύ για να αναπτύξει το λογισμικό της μηχανής ομορφιάς.

Το 2000, συνεργαστείτε με την ομορφιά λέιζερ για να αναπτύξετε τον έλεγχο συστημάτων λογισμικού             

Το 2001, εισαγάγαμε στον τομέα μηχανών ομορφιάς και αρχίζουμε να αναπτύσσουμε και να πωλούμε τη μηχανή λέιζερ ανεξάρτητα.

Εν τω μεταξύ, πήραμε την ιατρική έγκριση πιστοποιητικών παραγωγής

Το 2003, το υποκατάστημα 5 αρχίζει και 50distributors αναπτύσσεται στην Κίνα και οι μηχανές ομορφιάς χρησιμοποιούνται ευρέως στο νοσοκομείο, τις αντιπροσωπείες αλυσίδων ομορφιάς, το σαλόνι, τη SPA, κ.λπ.

Το 2005, συνεργαζόμαστε με γύρω από 1000clients, και αρχίζουμε να αναπτύσσουμε την υπερπόντια αγορά.

Εν τω μεταξύ, πήραμε την έγκριση ISO13485

Το 2006, συμμετέχουμε στις διαφορετικές επιδρούσες εκθέσεις όπως η Ιταλία, Ρωσία, Ντουμπάι, Χογκ Κογκ, Μεξικό.

Παίρνουμε επίσης TUV την ιατρική έγκριση CE και αναπτύσσουμε επίσης τις νέες μηχανές ομορφιάς όπως το RF, pdt, ipl RF, elight.

Το 2007, η κλασματική μηχανή λέιζερ του CO2 και ο υπέρηχος RF + η πολυσύνθετη μηχανή αδυνατίσματος κενού και δημιουργίας κοιλότητας αναπτύσσονται και πωλούν στην αγορά.  

Το 2008, το υποκατάστημα μας στον Καναδά παίρνει την πιστοποίηση CSA, και από τότε δηλώνουμε την αγορά της Αμερικής.

Το 2009, εμείς οργάνωση το γραφείο μας, εργοστάσιο με 5000 τετραγωνικό μέτρο.

Το 2011, εργαστήρια οπτικής οργάνωσης, και αναπτύσσουμε τη μηχανή αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων 808nm, τη μηχανή αδυνατίσματος λέιζερ lipo, την πολυσύνθετη δημιουργία κοιλότητας και τη μηχανή cryolipolysis. Πάλι, πήραν τη μεγάλη επιτυχία στην αγορά.

Beijing Globalipl Development Co., Ltd.
Beijing Globalipl Development Co., Ltd.
Beijing Globalipl Development Co., Ltd.
Beijing Globalipl Development Co., Ltd.
Beijing Globalipl Development Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : GLOBALIPL

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~205

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-4000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις