Αρχική Σελίδα

Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η σταθερή ποιότητα, η αξιόπιστη και γρήγορη επεξεργασία, ανταγωνιστική τιμή, αποκρίνονται έγκαιρες και επαγγελματικές πωλήσεις και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων…

—— Luis από τις ΗΠΑ

Τα costumers μου θέλουν ήδη μια άλλες καλές ειδήσεις συσκευών…….

—— Raja από τη Βραζιλία

Κάνουμε πολύ καλά. Ipl και το λέιζερ λειτουργούν τόσο πολύ καλά. Έχουμε πολλούς πελάτες.

—— Rolf Merz από Switherland

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4
Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Beijing Globalipl Development Co., Ltd.
προϊόντος γραμμή1
προϊόντος γραμμή2
Προϊόν γραμμή3

προϊόντος γραμμή1

προϊόντος γραμμή2

Προϊόν γραμμή3

 • Γραμμή Παραγωγής

    Οργάνωση Globalipl το γραφείο μας, εργοστάσιο με 5000 τετραγωνικό μέτρο στο Πεκίνο και υπάρχουν περισσότερες από 14 γραμμές παραγωγής. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται για να παρέχουν ένα διαφορετικό rance των εφαρμογών επεξεργασίας όπως η αφαίρεση τρίχας, η αναζωογόνηση δερμάτων, η αφαίρεση τρόμου, η αφαίρεση δερματοστιξιών, η αφαίρεση ρυτίδων καθώς επίσης και του αδυνατίσματος σωμάτων, κ.λπ., και είναι για τους επαγγελματικούς σφαιρικούς πελάτες μας
   

 • OEM / ODM

  Το Globalipl μπορεί να παραγάγει το λογισμικό και το υλικό σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Ο ODM και η υπηρεσία cOem είναι η ειδικότητά μας.

 • Ε & Α

  Οργάνωση Globalipl το τμήμα λογισμικού Ε&Α και τμήμα μηχανημάτων Ε&Α. Έχουμε τις ισχυρές ομάδες Ε&Α από γερμανικά, την Ιαπωνία και την Κίνα.  Θα μπορούσαμε να κάνουμε τη νέα μηχανή σχεδίου για σας με ένα μοναδικές λογισμικό και μια περίπτωση της βάσης σας μετά από ειδικό αίτημά σας. Με περισσότερο από 50elites στο διαμέρισμα RD, παρέχουμε το πρόγραμμα OEM/ODM για πολλές χώρες, όπως γερμανικός, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, το Μεξικό, το Χογκ Κογκ, κ.λπ.
   

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Globalipl Development Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. victor

Τηλ.:: +86-13810472608

Φαξ: 86-10-60212336

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)