Αρχική Σελίδα Νέα

Η πρώτη έκθεση 2019 Zhejiang εμπόρων διεθνής προϊόντων εισαγωγών κρατήθηκε επιτυχώς

Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η σταθερή ποιότητα, η αξιόπιστη και γρήγορη επεξεργασία, ανταγωνιστική τιμή, αποκρίνονται έγκαιρες και επαγγελματικές πωλήσεις και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων…

—— Luis από τις ΗΠΑ

Τα costumers μου θέλουν ήδη μια άλλες καλές ειδήσεις συσκευών…….

—— Raja από τη Βραζιλία

Κάνουμε πολύ καλά. Ipl και το λέιζερ λειτουργούν τόσο πολύ καλά. Έχουμε πολλούς πελάτες.

—— Rolf Merz από Switherland

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Η πρώτη έκθεση 2019 Zhejiang εμπόρων διεθνής προϊόντων εισαγωγών κρατήθηκε επιτυχώς
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η πρώτη έκθεση 2019 Zhejiang εμπόρων διεθνής προϊόντων εισαγωγών κρατήθηκε επιτυχώς

Η πρώτη έκθεση 2019 Zhejiang εμπόρων διεθνής προϊόντων εισαγωγών κρατήθηκε επιτυχώς στη διεθνή πόλη προϊόντων εισαγωγών Pinghu, πόλη Jiaxing από τις 15 ως τις 17 Νοεμβρίου. Με το θέμα της ευκαιρίας «Zhejiang», το EXPO έχει προσελκύσει περισσότερες από 400 επιχειρήσεις από περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, και περισσότερους από 4000 επαγγελματικούς αγοραστές.

 

Η διεθνής εισαγωγή EXPO Zheshang είναι μια θετική απάντηση της πόλης Jiaxing στην επίδραση ξεχειλίσματος της διεθνούς εισαγωγής EXPO της δεύτερης Κίνας. Είναι το πρώτο EXPO με το θέμα των εισαγόμενων προϊόντων Zheshang, συλλέγοντας περισσότερα από 20000 τετραγωνικά μέτρα κλίμακας έκθεσης και 700 τυποποιημένων θαλάμων.

 

Το Sheng Quansheng, αντιδήμαρχος της κυβέρνησης των δημοτικών ανθρώπων Jiaxing, είπε στην ομιλία του ότι η εκμετάλλευση της έκθεσης των εμπόρων Zhejiang παρέχει μια πλατφόρμα για συνεργασία επένδυσης και την επίδειξη γοητείας για τους εμπόρους Zhejiang. Είναι μια πλατφόρμα για τους εμπόρους Zhejiang για να συμμετέχει σε ένα νέο σχέδιο του ολικών, πολλαπλής στάθμης, ευρέων τομέα και του υψηλού επιπέδου που ανοίγει στην επαρχία Zhejiang, να χτίσει ενεργά έναν νέο τύπο της πλατφόρμας συνεργασίας για το διεθνή εμπόριο και το εμπόριο, και να γίνει αληθινά μια σύγχρονη, απευθυνόμενη στην αγορά και διεθνής ποιότητα που οι ευκαιρίες των επιχειρηματιών θα ικανοποιήσουν επίσης τη διαφοροποιημένη ζήτηση στην αγορά, και θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις για να βρούν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό τις νέες θέσεις και τις εμπορικές ευκαιρίες στο στάδιο του νέου κύκλου Zhejiang της αναβάθμισης κατανάλωσης και του μεγαλύτερου ανοίγματος αγοράς.

 

 

Το Cui Shichang, αναπληρωτής διευθυντής της οικονομικής Επιτροπής της εθνικής επιτροπής CPPCC, είπε ότι η έκθεση διεθνούς εμπορίου της Σαγκάη για την εισαγωγή και την εξαγωγή επιδιώκει την κοινές ανάπτυξη και τη συνεργασία, ώστε να οδηγήσει στον τρόπο ανάπτυξης, να προαχθούν ο ελλιμενισμός με το δέλτα ποταμών Yangtze και η ενσωμάτωση στο δέλτα ποταμών Yangtze, και αναπτύσσεται ενεργά στην κατεύθυνση «μιας ζώνης και ενός δρόμου». Αυτό το EXPO αξιοποιεί πλήρως τα πλεονεκτήματα Pinghu η διεθνής πόλη προϊόντων εισαγωγών, επωφελείται της νέας ευκαιρίας της εφαρμογής της Κίνας του νέου κύκλου της επέκτασης του ανοίγματος και ενεργά της επέκτασης της στρατηγικής εισαγωγών, δημιουργεί μια διακριτική βιομηχανική ανάπτυξη, και επεκτείνει συνεχώς την εισαγωγή, που είναι συμβάλλουσα στην προώθηση του μετασχηματισμού και να αναβαθμίσουν των κινεζικών επιχειρήσεων, προωθώντας καλύτερα την ανάπτυξη και τη βελτίωση των υψηλής ποιότητας προϊόντων και της ποιότητας υπηρεσιών, και περιεκτικά βελτίωση του επιχειρησιακού περιβάλλοντος που η συνεχής βελτίωση της αστικής ανταγωνιστικότητας έχει διαδραματίσει έναν θετικό ρόλο.

 

Το EXPO επραγματοποίησε μια διεθνή έκθεση των προϊόντων εισαγωγών, του διεθνούς εμπορίου «μιας ζώνης και ενός δρόμου» και το φόρουμ οικονομικής συνεργασίας για τους εμπόρους Zhejiang, το φόρουμ συνεργασίας εισαγωγών και εξαγωγής ηλεκτρονικού εμπορίου του 2019 σφαιρικό διασυνοριακό, η εφαρμογή και το φόρουμ ανάπτυξης της ψηφιακής αλυσίδας εφοδιασμού, η ειδικευμένη Επιτροπή παρουσίασαν τη νέα λιανική αλυσίδα εφοδιασμού της ομοσπονδίας εμπόρων Zhejiang, του «ασιατικό και ΩΧΡΟ προγράμματος συνεργασίας Guo Cheng» της ασιατικής ταξιαρχίας πολιτισμού, και το βιομηχανικό πάρκο Zhejiang Λίλλη «μιας ζώνης και ενός δρόμου» στη Γαλλία. Το πρόγραμμα, «κέντρο της Κίνας στην ανατολική πύλη της Νότιας Κορέας» εγκατέστησε σε Pinghu, καθώς επίσης και τη τελετή υπογραφής της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της διεθνούς πόλης προϊόντων Pinghu και διάφορων οργάνων.

 

2019 η διεθνής έκθεση εισαγωγών εμπόρων Zhejiang κράτησε μια πλατφόρμα για τη «μια ζώνη κατά μήκος του τρόπου» σύμφωνα με τις γραμμές, τους εμπόρους Zhejiang, τους εμπειρογνώμονες και τους μελετητές και όλους τους τομείς της κοινωνίας για να χτίσει μια φιλική πλατφόρμα ανταλλαγής για τη φιλία και την ανάπτυξη. Συγχρόνως, άνοιξε έναν νέο κύκλο του νέου κύκλου Zhejiang του υψηλού επιπέδου ανοίγματος στον εξωτερικό κόσμο.

Χρόνος μπαρ : 2019-11-26 13:15:50 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Globalipl Development Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. victor

Τηλ.:: +86-13810472608

Φαξ: 86-10-60212336

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)