Αρχική Σελίδα Νέα

Η διασυνοριακή κοινωνικοποίηση ηλεκτρονικού εμπορίου γίνεται βαθμιαία μια τάση

Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Globalipl Development Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η σταθερή ποιότητα, η αξιόπιστη και γρήγορη επεξεργασία, ανταγωνιστική τιμή, αποκρίνονται έγκαιρες και επαγγελματικές πωλήσεις και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων…

—— Luis από τις ΗΠΑ

Τα costumers μου θέλουν ήδη μια άλλες καλές ειδήσεις συσκευών…….

—— Raja από τη Βραζιλία

Κάνουμε πολύ καλά. Ipl και το λέιζερ λειτουργούν τόσο πολύ καλά. Έχουμε πολλούς πελάτες.

—— Rolf Merz από Switherland

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Η διασυνοριακή κοινωνικοποίηση ηλεκτρονικού εμπορίου γίνεται βαθμιαία μια τάση
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η διασυνοριακή κοινωνικοποίηση ηλεκτρονικού εμπορίου γίνεται βαθμιαία μια τάση

Η κατώτατη λογική του διασυνοριακού κοινωνικού ηλεκτρονικού εμπορίου αναδημιουργεί τις παίζοντας μεθόδους του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το διασυνοριακό κοινωνικό ηλεκτρονικό εμπόριο υπονομεύει την εμπειρία αγορών παρελθόντος από την κατώτατη λογική, κυρίως ως εξής:

Η διανομή βασισμένη στην εμπιστοσύνη βελτιώνει την αποδοτικότητα αγορών

 

Το διασυνοριακό κοινωνικό ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η σκέψη την εύρεση των ανθρώπων για τα αγαθά, επειδή η σε βάθος εκμάθηση των ετικετών και των μεγάλων στοιχείων μπορεί να ωθήσει την ακριβή απαίτηση στον ακριβή πληθυσμό, και υπάρχουν εξοικειώσεις στη μέση, η διαδικασία είναι απλή και πλήρης εμπιστοσύνης, ο χρόνος τεμαχίων παράγει τη συναλλαγή, και δεν παίρνει πάρα πολύ χρόνο ενώ η εμπειρία είναι καλή.

 

Πιό κοντά στις κοινωνικές συμπεριφορές των χρηστών, καταλληλότερες αγορές

 

Στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεπίδρασης, το κοινωνικό ηλεκτρονικό εμπόριο είναι παντού, και η κοινωνική αλληλεπίδραση του χρήστη έχει γίνει μια καθημερινή συμπεριφορά. Όλα τα είδη σκηνών αγορών περιστρέφονται γύρω από την κοινωνική αλληλεπίδραση. Ροή προϊόντων στους χρήστες μέσω των κοινωνικών κύκλων, όπως για να τοποθετήσουν μια διαταγή για την αγορά, που καθιστά τις αγορές καταλληλότερες.

 

Ισχυρή δυνατότητα διάσπασης, γρήγορες απορρόφηση σκονών και απόκτηση πελατών

 

Το διασυνοριακό κοινωνικό ηλεκτρονικό εμπόριο έχει μια ισχυρή δυνατότητα διάσπασης, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μέσω των κοινωνικών πλατφορμών όπως Facebook και instagram, όπως τα μέλη, οι ανώτεροι χρήστες, οι ενιαίοι ελεύθεροι στόχοι, οι στόχοι έκπτωσης, κ.λπ. Μεταξύ τους, το κρισιμότερο ελλοχεύον κίνητρο για να προτρέψει τους χρήστες για να μοιραστεί είναι όφελος που οδηγείται. Παραδείγματος χάριν, η διανομή των ομάδων μπορεί να πάρει τις χαμηλότερες τιμές αγοράς, η διανομή των μελών μπορεί να πάρει σύρει, και ο παλαιός και ο νέος μπορεί να πάρει το επίδομα μετρητών. Η διανομή των πληροφοριών ευημερίας είναι ένα win-win αποτέλεσμα από μόνο του. Επομένως, η διάσπαση θα συμβεί γρήγορα και συνεχώς, ακριβώς όπως ένα δίκτυο των σχέσεων που διαδίδονται έξω σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η διασυνοριακή κοινωνικοποίηση ηλεκτρονικού εμπορίου γίνεται βαθμιαία μια τάση  0

Το κοινωνικό μάρκετινγκ έχει τέσσερις ιδιότητες: η πραγματική ταυτότητα κοινωνική, ενδιαφέρει κοινωνικό, επαγγελματικό κοινωνικό, κινητό κοινωνικό βιομηχανίας. Το διασυνοριακό κοινωνικό ηλεκτρονικό εμπόριο είναι λαϊκό, στηργμένος στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, αποτελεσματικά leveraging ο κοινωνικός κύκλος των ανεμιστήρων, και παράγοντας ένα σταθερό ρεύμα της κυκλοφορίας. Αυτός ο χαμηλού κόστους, υψηλής συχνότητας τρόπος θα γίνει σίγουρα η επικρατούσα τάση. Το διασυνοριακό κοινωνικό ηλεκτρονικό εμπόριο θα επεκτείνει τους καταναλωτές από τους νέους στην κατανάλωση πλήρης-ηλικίας, προϊόντα βελτίωσης από την ενιαία κλίμακα διαφοροποιημένος και εξατομικευμένος, και σκηνές μεταφοράς από συγκεντρωμένες σε πανταχού παρούσες κοινωνικές πλατφόρμες. Σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο πεδίο μάχη ηλεκτρονικού εμπορίου, καμία επιχείρηση δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη με το καθεστώς, επειδή μπορεί να υπονομευθεί με την ανάδυση ότι η μαύρη τεχνολογία αντικαθιστά ανά πάσα στιγμή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η διασυνοριακή κοινωνικοποίηση ηλεκτρονικού εμπορίου γίνεται βαθμιαία μια τάση  1

Υπάρχουν δύο σημαντικά σημεία στο κοινωνικό ηλεκτρονικό εμπόριο: κατ' αρχάς, βασισμένος στην εμπιστοσύνη μεταξύ των χρηστών, μπορεί να φέρει το υψηλό μικτό κέρδος και την υψηλή προστιθέμενη αξία, στην προϋπόθεση ότι το ίδιο το προϊόν δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ φτωχό, επειδή η διασυνοριακή ποιότητα των προϊόντων είναι άριστη, η μεγαλύτερη μέρος της οποίας παρέχεται άμεσα από τα υπερπόντια εμπορικά σήματα, αλλά λόγω του χάσματος πληροφοριών, η τιμή δεν είναι τόσο διαφανής έναντι του εσωτερικού εμπορικού καταλόγου, και το νέο προϊόν μπορεί ακόμα να είναι κρατημένο καλό περιθώριο κέρδους. Δεύτερον, οι παραδοσιακές επιχειρήσεις wechat πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα, δηλ., εμπιστοσύνη στα εμπορικά σήματα προϊόντων. Σε αντίθεση με τη μεγάλης κλίμακας τυποποιημένη στρατηγική προϊόντων της συγκεντρωμένης πλατφόρμας, η παραδοσιακή επιχείρηση wechat είναι η τελευταία ενιαία στρατηγική προϊόντων, έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα κέρδη, αλλά η παραδοσιακή επιχείρηση wechat και το παραδοσιακό κοινωνικό ηλεκτρονικό εμπόριο στερούνται την εμπιστοσύνη στην ποιότητα και τα προϊόντα, και το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο, το τυποποιημένο προϊόν, μπορεί να λύσει το πρόβλημα του ποσοστού ανάκτησης της παραδοσιακής επιχείρησης wechat αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διασυνοριακός + κοινωνικός είναι τόσο καυτός.

Χρόνος μπαρ : 2019-11-18 17:17:46 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Globalipl Development Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. victor

Τηλ.:: +86-13810472608

Φαξ: 86-10-60212336

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)